HOLSTEBRO ARKITEKTKONTOR

SIGGAARDSVÆNGET

19 ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER PÅ VEJ!

På grunden hvor Snejbjergs gamle børnehave lå, er der nu opført 19 nye 4 værelses lejeboliger i to etager og med egen have. Boligerne  er udarbejdet med henblik på unge familier og enlige med børn. 

LOKALITET SNEJBJERG BYGGEÅR 2018

VILLEKULLAVEJ

MODERNE BOLIG I NYT VILLAKVARTER

Tegnestuen har for privat bygherre tegnet et nyt enfamiliehus til opførelse i nyt boligkvarter i Silkeborg. Huset er udarbejdet ud fra bygherres ønsker til opdeling i børne- og voksenafdeling samt stort køkken alrum i åben forbindelse til stue og udearealer.

LOKALITET SILKEBORG BYGGEÅR 2018

FYNSGADE

6 NYE BOLIGER CENTRALT I HERNING

Nær centrum af Herning er der efter nedrivning af et ældre enfamiliehus, gjort plads til opførelse af en etageboligbebyggelse som indeholder 6 lejeboliger på ca. 86 m², lejlighederne er udført med store vindues- og terrassepartier fra køkken/alrum til egne terrasser eller altaner, så inde og ude flyder sammen til et stort rum.

LOKALITET HERNING BYGGEÅR 2017

SKIVEVEJ

LEJEBOLIGER I TIDLIGERE TØMRERFIRMA

10 lejeboliger er opført i de bygninger der for år tilbage har været kontor og værksted for et tidligere tømrerfirma. Lejlighederne er opført som henholdsvis 2 og 3 rums boliger i i 1½ plan med interne trapper. Lejlighederne er således særdeles anvendelige for par, enlige og evt. som delebolig for unge eller studerende.

LOKALITET HOLSTEBRO BYGGEÅR 2016

ØVRIGE PROJEKTER