HOLSTEBRO ARKITEKTKONTOR

TEGNESTUEN

Perspektiv, Holstebro Bank set fra Vestergade 1985

ARKITEKTKONTOR SIDEN 1940

Holstebro Arkitektkontor har eksisteret siden 1940 og er byens ældste tegnestue. Gennem årene har tegnestuen overvejende profileret sig i Holstebro og omegn, dog også med opgaver i det øvrige Midt- og Vestjylland.

TEGNESTUEN

Tegnestuen løser opgaver indenfor design, renovering og indretning for private såvel som offentlige bygherrer. Tegnestuens primære fagområde er privat- og støttet boligbyggeri, industri- og erhvervsbyggeri samt institutioner.

Ved opgaver tager tegnestuen udgangspunkt i bygherrens overordnede ideer og ønsker, med afsæt derfra skitseres og projekteres en unik bygning tilpasset omgivelserne. Vi mener det er afgørende at efterleve bygherrens ønsker i forhold til kvalitet og pris og samtidig er det vor opfattelse at samarbejde, gensidig tillid samt lydhørhed mellem bygherre og arkitekt skaber den bedste arkitektur såvel funktionelt som æstetisk.

Holstebro Arkitektkontor har registrerede hus- og energikonsulenter og udfører derfor tilstandsrapporter og energimærkninger i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Som særlig byggesagkyndig udfører tegnestuen også 1- og 5 års garantieftersyn for byggeskadefonden. 

AFDELING I IKAST

I 2003 oprettede tegnestuen en lokalafdeling i Ikast for at varetage arkitektopgaver i Ikast og omegn samt at udarbejde energi- og tilstandsrapporter i samme område. Tegnestuen Ikast og Holstebro Arkitektkontor administreres og fungerer som en virksomhed med hovedkontor i Holstebro.