HOLSTEBRO ARKITEKTKONTOR

LOGISTIKCENTER

NYT LOGISTIKCENTER FOR SPORT 24 OG SPORTS GROUP DENMARK

Holstebro Arkitektkontor har for Sport 24 og Sports Group Denmark udarbejdet indledende skitseforslag og undersøgelser i forbindelse med opførelsen af et nyt lager- og logistikcenter. Det nye lager- og logistikcenter er placeret ved siden af virksomhedernes hovedsæder ved Silkeborgmotorvejen i Funder. Foreløbigt er der opført 20.000 m² lager og 800 m² kontor og administration. Næste etape med yderligere 20.000 m² lager og 800 m² administrationsbygning er i øjeblikket under opførelse. I hele byggeprocessen har Holstebro Arkitektkontor fulgt projektet som bygherrerådgiver.

LOKALITET FUNDER BYGGEÅR 2022

NYT LÆGEHUS

NYT LÆGEHUS I FRISENBORGPARKEN, IKAST

Holstebro Arkitektkontor har for Ikast-Brande Kommune udarbejdet fuldt projekt til byggesagen og ført tilsyn med opførelsen af det ca. 500 m² store lægehus.

Lægehuset fremstår i samme stil og materialer som den eksisterende bebyggelse i Frisenborgparken, og indgår som en naturlig del af et allerede etableret område, der i forvejen blandt andet rummer et sundhedscenter og et svømmecenter. 

LOKALITET IKAST BYGGEÅR 2020

SPORT 24

NYT HOVEDKONTOR

Holstebro Arkitektkontor har været bygherrerådgiver i forbindelse med opførslen af SPORT 24’s nye hovedkontor, placeret ved motorvejsafkørslen ved Funder. Vi har stået for ansøgning om byggetilladelse og ført tilsyn gennem hele byggeperioden. Byggeriet står nu færdigt og danner gode rammer for den daglige administration.

LOKALITET FUNDER BYGGEÅR 2019

COREONE

NYT KONTORDOMICIL OG SHOWROOM

Langs motorvejen i Ikast, ligger et nyt kontordomicil og showroom for CoreOne. Tegnestuen har skitseret, projekeret og stået for myndighedsprojekt til byggeriet, der stod færdigt i efteråret 2019.

LOKALITET IKAST BYGGEÅR 2019

ØVRIGE PROJEKTER