HOLSTEBRO ARKITEKTKONTOR

CAFÉ SPRØD

NY CAFÉ I HOLSTEBRO GÅGADE

Etablering af café til lettere caféretter i Holstebros gågademiljø tilknyttet den eksisterende ”Restaurant Sprød”. Caféen har en god og afslappet atmosfære i tråd med den man kender fra restauranten og kan åbnes op og delvist integreres med det tilhørende udeareal i gågaden.

LOKALITET HOLSTEBRO BYGGEÅR 2017

CARPEOPLE

NYT AUTOVÆRKSTED

I forbindelse med et generationsskifte-salg af det tidligere ”Sørens Auto” ønskede den nye ejer at opgradere de eksisterende værksteds- og arbejdsforhold således personalet fik nye og lyse værksteder samt en åben frokoststue integreret på et indskudt dæk med nedkig til værkstedet. Samtidig blev hele flowet gennem autoværkstedet fra indskrivning til aflevering af køretøjeterne analyseret, for at få det mest effektive forløb gennem processen.

 

LOKALITET IKAST BYGGEÅR 2016

SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP

NY TOBAKSFABRIK I HOLSTEBRO

I forbindelse med et voksende marked for tobak, fik Scandinavian Tobacco Group behov for større lokaler til at huse et ekspanderingsanlæg. Holstebro Arkitektkontor har stået for skitsering, projektering og tilsyn med opførelsen af nye produktions- og lagerhaller samt maskin- og mandskabsrum i industrikvarteret i det nordøstlige Holstebro.

LOKALITET HOLSTEBRO BYGGEÅR 2014

ØVRIGE PROJEKTER