HOLSTEBRO ARKITEKTKONTOR

JORDBÆRMARKEN

PROJEKTFORSLAG

I Tjørring, tæt på Fuglsang Sø, har Herning kommune haft byggefelter i udbud. I den forbindelse, har Holstebro Arkitektkontor, for en lokal ejendomsudvikler, udarbejdet et projektforslag til 49 attraktive familieboliger i 2 plan. 

LOKALITET TJØRRING STATUS AFSLUTTET

VINKELGADE I IKAST

NYE ALTANER

Holstebro Arkitektkontor har for Ikast Andelsboligforening skitseret, projekteret og forestået udbudsmateriale til opførelse af 30 nye altaner til en eksisterende boligblok i Ikast. Altanprojektet stod færdigt, så beboerne kunne tage dem i brug i sommeren 2019.

LOKALITET IKAST STATUS AFSLUTTET

FRISKOLEN I SKIVE

NY MULTIHAL

Holstebro Arkitektkontor er igang med at udvide Skive Friskole med en ny multihal. Bygningen bliver i 2 etager, bygget ind i det meget kupperede terræn på grunden. Den nye hal kommer både til at rumme en stor gymnastiksal, omklædningsrum og en stor balkon. Gymnastiksalen bliver gennem store glaspartier mod øst forbundet med udendørs grønne lege- og opholdsområder.

LOKALITET SKIVE STATUS I BERO

BYUDVIKLING I IKAST

SKITSEPROJEKT

Tegnestuen har udarbejdet et forslag til mulig byudvikling på Vestergade i Ikast. Stueetagen er tiltænkt erhvervslejemål. På de midterste etager er der indrettet almindelige lejligheder mens der øverst er indrettet penthouse lejligheder.

LOKALITET IKAST STATUS I BERO

ØVRIGE PROJEKTER